Dünyanın En Yaşlı Süper Modeli
Gençlik kremleri, yaşlanmayı geciktirici mucizevi formüller, botokslar vb. havada uçuşurken 82 yaşındaki Daphne Selfe başarılı bir süper model olarak kariyerine devam ediyor. 

4 torun sahibi Selfe'nin modellik macerası 1950 yılında 20 yaşında İngiltere'nin Reading şehrinde başlamış. İş arkadaşları Selfe'yi yerel bir modellik yarışmasına katılması için ikna etmişler ve o da yarışmayı kazanmış. Modellik kariyerinde başlangıcında mütevazi işlerde çalışmış; öyle çok özel bir model değilmiş.
Dünyanın En Yaşlı Süper Modeli
Daphne'nin kariyerinin yükselişe geçtiği yıl 1998 olmuş yani kocasının vefatından bir yıl sonra. Ajansı arayıp Londra Moda Haftası'nda Red or Dead (Kırmızı ya da Ölü) adlı bir şovda çıkmasını teklif etmiş. Selfe, önce bunun bir şaka olduğunu zannetmiş ama dünyanın en önde gelen modellik ajanslarından biri olan Models 1 tarafından bu şovda keşfedilmiş. Böylece kariyeri tümüyle yeni bir döneme girmiş. 

Kariterinde başarıyla ilerleyen Selfe 60 yıldan fazladır moda endüstrisinde çalışıyor ve mükemmel duruşu, inanılmaz elmacık kemikleri ve uzun gri saçları ile hiç olmadığı kadar popüler. Nivea, Olay gibi markaların reklamlarında, Dolce & Gabbana gibi tasarımcıların defilelerinde, Vogue ve Marie Claire gibi dergilerde de boy gösteriyor.