14 Mayıs 2011 Cumartesi

En Kanlı Çete

Bu çete adam öldürmekten hiç çekinmeyen insanlardan oluşur...

En Kanlı Çete

En Kanlı Çete
ABD'nin sokaklarını kana bulayan MS-13 çetesi, istediği zaman istediği yerde istediği şekilde adam öldürmekten hiç çekinmeyen insanlardan oluşuyor. İnsan hakları örgütlerinin dikkatini üzerlerine toplayan bu çete, Amerikan polisinden bile daha beter.
Orta Amerika bölgesinde etkili olan MS-13"ün üye sayısı 80.000"i geçmiş vaziyette. Salvadoran Sivil Savaşı'ndan kaçarak ilk zamanlar Los Angles'a yerleşen ve buralarda faaliyetlerini sürdüren insanların bir araya geldiği organizasyon olan MS-13, uyuşturucu, gasp, silah-insan ticareti, şantaj ve tetikçilik gibi bir çok suça el atmış durumda. Merkezsi Los Angles'da bulunan ve Orta Amerika'nın tamamına hükmeden çeteye karşı FBI'dan göz dağı verilmesine rağmen liderleri, hiçbir şekilde korkmadıklarını beyan etmiştir.
Bu adamlar zamanında oldukça fazla ileri giderek Honduran başkanının oğlunu kaçırarak öldürmüştü. Başkana verilen göz dağı yerini bulmuştu. Amerikan hükümeti MS-13 ile ilgili henüz bir adım atmadı. FBI tarafından soruşturma hala sürmekteymiş. Çoğu polis onlarla muattap bile olmak istemez. Hor gördüklerinden değil, korktuklarında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder